Slusehuse ændres

Vi har tidligere skrevet om at der vil komme ændringer til vores hjemmeside. Vi har drevet hjemmesiden i over 5 år og bestyrelsen har besluttet vi forsætter.
I dag er alle oplysninger offentlig tilgængelig for alle der surfer forbi slusehuse.dk. Tanken var at det skulle være let for alle.
Det betyder også at siden besøges af gæster i husene, interesserede købere, ejendomsmæglere, husejere, folk der kigger efter kommende ferie, nysgerrige osv.
Dette giver selvsagt nogen konflikter, når vi fx informere om råd i brædder, eller ild i stikkontakter. Ligesom der informeres om igangværende sager for skift af træværk.
Fremover er tanken at siden bliver delt op i 2 lag. Det øverste lag er offentlig. Det kan være praktisk information om affald, sikkerhed, billeder af hvor dejligt området osv
Det næste lag kan kun ses af husejere og det vil være informationer som vi kender i dag. Derfor bliver vi nødt til at logge ind på siden fremadrettet. Der vil stadig komme en notifikation i din mailboks når der er noget nyt, dette kan naturligvis også fremvælges.

Der er en del der skal laves om i den proces så der kan godt forekomme nogen perioder hvor der er forstyrrelser og der kan også godt ske der kommer et par underlige e-mails. Håber på forståelse for dette.
Alle vil snarligt modtage en e-mail med login og en computergenereret kode til hjemmesiden. Denne kan naturligvis også ændres.
Vi gerne hjælper med spørgsmål