Fiber internet kører overalt – næsten

Det er os en glæde at meddele at vi nu er overgået til det nye fiber internet fra Waoo. 52 huse er nu tilsluttet og overgået fra det gamle net.
Det blev besluttet at vi selv forestod den tekniske side af overgangen, hvorfor Jørn Harbo fra bestyrelsen har været inde i alle huse og skiftet om på de kabler der ikke var skiftet samt forlænget kablet i nogle huse.
Efterfølgende er der lavet hastighedstest for at kontrollere at nettet inde i huset virker med den eksisterende router. Generelt var der en fin hastighed på cirka 90/90. Nogen steder er hastigheden noget mindre grundet en ældre router. Enkelte steder er routeren så blevet skiftet i samråd med ejer.
I løbet af de kommende uger vil jeg uploade hastighedsmålingerne til siden her, så du kan se den hastighed der blev målt i dit hus.

Det lykkes os at få fremskyndet Slusen 12 og 13 ved installationsbølgen den 20. november

I Slusen 28 var fiberen var desværre knækket. Mandag aften den 20.11.17  blev der skudt nyt fiber ind til huset,og vi har presset på for at få tekniker ud hurtigst muligt. Har talt med ejeren og instrueret ham i hvorledes han selv skifter om på kablerne.

Slusen 50 var der installeret en lidt anderledes løsning pga af nuværende switch. Der skal re-etableres en RJ-45 LAN stik igen. JP sound,  Hvide Sande er bestilt til den opgave. Ejeren er ligeledes informeret om dette.

Det gamle netværk vil blive deaktiveret 1. december 2017. Udstyret, switch og antenner som er udlånt fra Feriepartner vil i det nye år blive afmonteret og leveret tilbage. Mere om det her på siden når den tid kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.